Teste SEO

Pentru Teste SEO ne puteți contacta la adresa de email office[at]seossl.ro, sau la numărul de telefon 0754 308 781.

Teste SEO, un serviciu gratuit oferit de compania noastră din Alba Iulia. Completați formularul de mai jos și vom testa website-ul Dvs. Tesul SEO, se va baza în primul rând pe optimizare SEO, on-page (partea tehnică a website-ului Dvs.).

Teste SEO

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

TESTE SEO, CE AR TREBUI SĂ ȘTIU DESPRE WEBSITE-UL MEU?

Mulți marketeri digitali știu o mulțime de detalii despre SEO, dar au probleme cu imaginea de ansamblu.

Una dintre cele mai importante abilități pe care le puteți dezvolta este obținerea rapidă a imaginii SEO, a unui site web. Tot ce trebuie este de zece minute sau puțin mai mult. Important este că nu aveți nevoie de instrumente scumpe.

Puteți utiliza acest proces pas cu pas pentru a determina starea și importanța propriului dvs. site. De asemenea, veți afla cum se desfășoară concurenții și ce trebuie făcut pentru a vă îmbunătăți SEO.

Ceea ce vă voi arăta aici este un proces de prezentare generală. Acest lucru nu intră într-o analiză SEO completă și nu explorează SEO în mod detaliat. Scopul nostru este să vă ajutăm cu câteva detalii simple, la mâna oricui.

Iată procesul Teste SEO, în câțiva pași:

  • Aflați autoritatea numelui de domeniu ( Domain Authority)
  • Determinați timpul de încărcare a website-ului – urmăriți articolul strategii SEO.
  • Verificați dacă aveți o hartă XML (sitemap.xml, sau sitemap_index.xml) și o hartă HTML – exemplu pagina noastră Sitemap.
  • Verificați dacă aveți fișierul robots.txt. Acest fișier se poate vedea în browser, la adresa https://seossl.ro/robots.txt. La Dvs., numele website-ului/robots.txt
  • Verificați conținutul meta. Aici trebuie să aveți titluri și descrieri pentru fiecare pagină, articol, produs, categorie, etc.
  • Verificați dacă există etichete H1, H2, H3.
  • Verificați conținutul website-ului. Aici ar trebui să aveți un text relevant și o densitate de cuvinte cheie bună, aprox. 2.5%.
  • Text Ratio – diferența dintre codul HTML, al website-ului și textul de prezentare al paginii ar trebui să depășească 12-15%. Puteți testa aici – https://www.site24x7.com/text-ratio.html