Sitemap

Pentru Sitemap ne puteți contacta la adresa de email office[at]seossl.ro, sau la numărul de telefon 0754 308 781.

SITEMAP SEOSSL.RO

Sitemap

BENEFICIILE UNEI HĂRȚI HTML

O hartă de website este (de obicei), un document XML, care conține o listă de pagini de pe website-ul dvs. Acestea sunt paginile, articolele, categoriile, pe care le-ați ales să le trimiteți motoarelor de căutare, în special Google.

Motorul de căutare Google, folosește adesea fișierul sitemap.xml, ca ghid al paginilor disponibile pe site-ul dvs. Google, poate decide să nu indexeze fiecare pagină pe care o listați pe harta website-ului.

Sitemap-ul conține, de asemenea, informații despre fiecare pagină, inclusiv când a fost creată și modificată ultima dată.

Un sitemap mai conține și importanța acesteia, în raport cu alte pagini de pe website-ul dvs. Acest lucru grăbește procesul de indexare al paginilor.

Un sitemap este unul dintre acele lucruri bune în SEO, pe care Google le-a oferit în mod gratuit deținătorilor de website-uri.

Ar trebui să am un sitemap XML sau un sitemap HTML?

Diferența este că sitemap-urile XML sunt scrise pentru motoarele de căutare și hărțile sit-urilor HTML sunt scrise pentru oameni. Exact așa cum vedeți mai sus!

Un sitemap XML, este scris în mod special pentru paianjenii motoarelor de căutare. Un paianjen (crawler), poate extrage rapid și ușor toate informațiile importante despre site-ul dvs., consultând fișierul XML.

Un sitemap HTML, permite utilizatorilor umani, să găsească o pagină pe website-ul Dvs.,  pe care el o caută.

Rețineți că motoarele de căutare recompensează website-urile ușor de utilizat și că, în multe cazuri, puteți îmbunătăți poziția website-ului dvs. îmbunătățind experiența utilizatorului.

Este posibil să oferiți o experiență mult mai bună prin furnizarea unui sitemap HTML.

Opinia noastră este că ar trebui să aveți în website-ul Dvs., o hartă XML, pentru motoarele de căutare, pe care trebuie să o declarați la Google și o hartă HTML, existentă pe o pagină ca aceasta.