Termeni și Condiții

Pentru Termeni și Condiții ne puteți contacta la adresa de email office[at]seossl.ro, sau la numărul de telefon 0754 308 781.

Termeni și Condiții

Prin accesarea seossl.ro, sunteți deacord cu termenii și condițiile impuse de noi. De asemenea, sunteți deacord cu toate legile și reglementările aplicabile în România, cu privire la navigarea pe Internet.

Termeni și Condiții

Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui website. Materialele existente pe acest website, sunt protejate de legea aplicabilă a drepturilor de autor și a mărcilor.

Licențele pentru imagini

a. Permisiunea este acordată pentru a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau imagini), de pe website-ul SEOSSL.ro, numai pentru vizualizare tranzitorie, personală, non-comercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu și în conformitate cu această licențele, nu puteți:

  • modifica sau copia materialele;
  • utilizați materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică (comercială sau non-comercială);
  • încercarea de a decompila sau inversa codul de conținut de pe website-ul SEOSSL.ro;
  • înlăturați din materiale orice drepturi de autor sau alte notificări proprii; sau
  • transferați materialele către o altă persoană

b. Această licență încetează automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și pot fi încetate de către SEOSSL.ro, în orice moment. După încetarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice materiale descărcate, fie în format electronic sau tipărit.

Date tehnice, informații

Materialele care apar pe website-ul SEOSSL.ro, ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. SEOSSL.ro nu garantează că niciunul dintre materialele de pe website nu este corect, complet sau actualizat.

Noi putem efectua modificări ale materialelor conținute pe website-ul nostru în orice moment, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, seossl.ro, nu se angajează să actualizeze materialele existente pe website.

Link-urile

SEOssl.ro nu a reexaminat toate website-urile legate de site-ul nostru și nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de site legat. Includerea oricărui link nu implică răspundere, doar informație externă, care este posibil să nu mai fie actualizată.

Modificări în Termenii de utilizare

SEOSSL.ro poate revizui aceste condiții de utilizare în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală a acestor Termeni și condiții de utilizare.

Legile din România

Orice cerere referitoare la website-ul seossl.ro, va fi reglementată de legile din ROMÂNIA, fără a ține cont de dispozițiile sale de conflict.